Stichting Streetlight MinistriesEvangelisten Ruud en Marja Phaf

Ruud en Marja

Mijn levensverhaal, van rebel tot Christus.

Er zijn dingen in ons leven, waar we de hulp van God bij nodig hebben. Ik probeerde wel met alles wat in mij was om van mijn verslaving af te komen, maar het lukte gewoon niet, niet in eigen kracht. Dus in mijn zwakheid, kwam Hij mij te hulp. Laat mij u vertellen, hoe God mij heeft verlost.

Meer
Ruud

Pastoraat, opzoek naar hulp.

Bent u opzoek naar iemand die u raad of advies kan geven vanuit de Bijbel? Bent u in geestelijke of lichamelijke nood. Wij willen graag naar u luisteren en voor u bidden. Als pastors hebben we vele jaren ervaring in het begeleiden van mensen. Vul het contactformulier in en u hoort van ons.

Meer
Ruud

Evangelisatie training

Als stichting, willen we evangelie gemeenten graag helpen met evangelisatie, want dit is de eerste opdracht van gemeente van de Heer. Als het evangelie het goede nieuws is, waarom is het moeilijk om goed nieuws te vertellen? Hoe kunnen wij u helpen? Neem vrijblijvend kontakt met ons op.

Meer
Ruud

Prediking.

Als prediker en evangelist heb ik al vele jaren een ruime ervaring in binen en buitenland. Per jaar vervul ik vele predikbeurten in gemeenten en kerken. U kunt mij uitnodigen als gastprediker en voor Bijbeltrainingen. Mijn predikingen zijn ook op CD beschikbaar. Neemt u even kontakt met ons op.

Meer

Nieuws van mijn laatste zendingsreizen.

Uganda reis - 2016
Pakistan

Broeder Frank, die daar woont en werkt voor de Heer, had mij uitgenodigd om te komen. De dagen van bediening waren in het zeer arm gedeelte, buiten de stad Kampala in de Kasenge slums. Een plaats van drugs, alcohol en gokken.

Meer
India reis - 2015
India

De zendingsreis naar Kerala, Zuid-India was heel gezegend. Het was wel een erg vermoeiende reis, maar op vele plaatsen mocht ik bazuinen de boodschap van de spoedige wederkomst van de Heer. Voor velen had de Heer ook een woord.

Meer
Zuid Afrika reis - 2014
Zuid Afrika

Evangelist Ruud Phaf mocht het evangelie van Jezus Christus delen, in een land waar velen nog steeds in diepe duisternis leven. Ik ben God dankbaar, dat pastor Lebo van The Lighthouse Ministries, mij had uitgenodigd om te komen.

Meer
Copyright © 2015 Stichting Streetlight Ministries, Utrecht - E-mail:info@streetlightministries.nl