Stichting Streetlight Ministries



India reis 2011

Evangelist Ruud Phaf reist regelmatig naar India, Pakistan en Afrika om daar de boodschap van Jezus liefde te prediken aan de armen. God heeft hem een grote bewogenheid gegeven voor deze volkeren.


Verslag zendingreis India 2011


Shalom, broeders en zusters in Christus Jezus.

Jesaja 6:8 "Wie zal Ik zenden en wie zal voor Ons uitgaan? En ik zei: hier ben ik zend mij "

Woensdag 31 augustus 2011 vertrokken we vanaf Schiphol naar New Delhi in India om vandaar door te vliegen naar de stad Indore. In deze stad zou ik gaan beginnen te werken voor een aantal dagen, in samenwerking met pastor Joseph. Er waren twee diensten per dag, waarvan een aantal ochtenden met bijbelschool studenten, die de training deden van DTS [Discipelschap Training School], in de avond waren er open samenkomsten , waar regelmatig Hindoes aanwezig waren. God raakten velen aan , sommige ontvingen de Heer Jezus in hun leven als redder en verlosser, anderen werden bevrijd van boze geesten. Er was ook een gezin waarvan de vader te veel alcohol dronk, God genas de vader en heelde het gezin, met Zijn grote liefde. Tevens waren er doorbraken van Gods kracht. Een vrouw getuigde in haar eigen gemeente dat ze was genezen van longkanker, een aantal dagen hiervoor was ze gekomen voor gebed. We hebben 'leven' over haar uitgesproken en de kanker bestraft in de naam van Jezus. Een Hindoes echtpaar wat tegenover de kerk woonde was naar de samenkomst gekomen, nadat ze eerst buiten hadden staan luisteren. We mochten met hen bidden, glorie aan God, het is geweldig om te zien hoe God zelf in de harten van deze mensen werkt. Op maandag 5 september mocht ik nog spreken op een bijbelschool in de plaats Indore. Welk een voorrecht om deze jonge mensen te mogen bedienen met een getuigenis en het woord van God. In de namiddag ben ik vertrokken per binnenlandse vlucht van Indore naar Nagpur vanwaar er verder gearbeid zou worden op een aantal andere plaatsen.

Ook in deze stad mocht ik samen broeder Subal dienen in een aantal gemeentes en op de bijbel school te Nagpur waar broeder Subal was begonnen als bijbel student. Broeder Subal was bijbelschool student in Badhoevedorp (Nederland) voor 4jaar en nu is hij terug in India om hier voor de Heer te arbeiden. Op de bijbel school in Nagpur mocht ik 2 keer komen spreken, eenmaal in de kapel waar iedere ochtend van 09:00 tot 09:30, 200 studenten bijeen komen en ook voor een bijbel klas. Aan het einde van de ochtend mocht ik met hen bidden en hen de handen opleggen, ook onder deze bijbelschool studenten was nood. Maar de Heer is grote dan de nood en de studenten mochten bemoedigt worden, prijst de Heer. Ook de huisgroepen van jong bekeerde Hindoes waren gezegend, een jongen kwam tot de Heer, maar God deed meer, Hij bracht herstel tussen moeder en zoon, geweldig is onze God. De reis had 16 dagen geduurd, makkelijk was het niet, maar God gaf mij de kracht in mijn geest en in mijn lichaam om vol te houden. God was met mij al de dagen en zal met blijven al de dagen van mijn leven. Wat in het Mattheüs evangelie staat beschreven in hoofdstuk 25 :31-46 mocht tot uiting komen.

Alle broeders en zusters in Holland en India die betrokken waren bij deze reis doormiddel van gebed en waar mogelijk met financiële steun, hartelijke dank hiervoor.

Gods zegen, Uw broeder in Christus Jezus, Ev.Ruud Phaf

Print PDF

Image 04

Foto's van de reis

Image 04

Image 02

Image 03

Image 03




Nieuws van mijn laatste zendingsreizen.

Afrika reis - 2018
Afrika

De Heer heeft mij deze keer naar een christelijke lagere school gebracht met totaal 54 leerlingen. Lerares Sonja, had mij uitgenodigd, om iets te vertellen over Holland. Ze geeft les aan diverse groepjes op de school.

Meer
India reis - 2017
India

Evangelist Ruud Phaf mocht het evangelie van Jezus Christus delen, in een land waar velen nog steeds in diepe duisternis leven. Ik ben God dankbaar, dat pastor Lebo van The Lighthouse Ministries, mij had uitgenodigd om te komen.

Meer
Uganda reis - 2016
Pakistan

Broeder Frank, die daar woont en werkt voor de Heer, had mij uitgenodigd om te komen. De dagen van bediening waren in het zeer arm gedeelte, buiten de stad Kampala in de Kasenge slums. Een plaats van drugs, alcohol en gokken.

Meer



Copyright © 2015 Stichting Streetlight Ministries, Utrecht - E-mail:info@streetlightministries.nl