Stichting Streetlight MinistriesIndia reis 2015

Evangelist Ruud Phaf reist regelmatig naar India, Pakistan en Afrika om daar de boodschap van Jezus liefde te prediken aan de armen. God heeft hem een grote bewogenheid gegeven voor deze volkeren.


Verslag zendingreis India 2015


Shalom, broeders en zusters in Christus Jezus.

De zendingsreis 2015 naar Kerala, zuid India was heel gezegend. Het was wel een vermoeiende reis.
Ik weet nu ook wat het is dat Paulus in 2 Korinthe 6 vers 5 aanhaalt, 'nachten zonder slaap'. Deze ervaring kan ik nu dus ook delen, maar prijst God, iedere dag gaf Hij mij nieuwe kracht. De plaatsen van bediening lagen ruim 300 km uit elkaar, reizen met een bus door de bergen was een bijzonder avontuur en een geloofsbeproeving. Regelmatig had de bus bijna een aanrijding, prijst God voor zijn bewarende hand.

De eerste dagen van bediening waren in de plaats Trissur de gemeente van pastor Johnson. een half uur rijden met de auto van uit Cochin alwaar ik verblijf hield. Ook in deze gemeente mocht ik bazuinen van de spoedige wederkomst des Heren. Velen kwamen voor gebed en voor een aantal broeders en zusters had de Heere een persoonlijk woord. Broeder Adri had al geprofeteerd, dat ik niet alleen op de hoofdwegen zou blijven, maar ook op de kronkel paden zou komen, ook dit is uitgekomen, het was een hele toer om bij deze gemeente te komen. Na de dagen van bediening in deze gemeente gingen pastor Joseph en ik met de bus naar een broeder en zuster, die een huis hadden laten bouwen in de bergen en daar hebben we twee dagen vertoeft en wat van de omgeving gezien. Daarna was het weer tijd om te vertrekken, met een auto naar het Tamil gebied waar we een aantal dagen zouden doorbrengen. Daar aangekomen werden we hartelijk ontvangen door pastor Santhos, een zendeling die samen met zijn vrouw Maria door God 14 jaar geleden daarheen waren geroepen, om de blijde boodschap van onze Heere in dit gebied te verkondigen.

Ze komen zelf uit het noorden van India en spraken en schreven de Tamil taal niet, maar hebben het geleerd. Ze leefden in het beging van 600 Roupy per maand ongeveer € 10.- , maar God zag hun toewijding en nood en hielp hen. Nu hebben ze een kerkgebouw waar broeders en zusters samenkomen en waar allen welkom zijn die redding wil ontvangen van Jezus. Hun buren aan de andere kant van de straat zijn afgoden aanbidders, maar de gemeente heeft hen lief en bid voor hen. Ook in deze gemeente had de Heer voor een aantal broeders en zusters een persoonlijk woord en gebed was er voor allen.

De hitte op deze reis was behoorlijk en in de avond kwamen de muskieten. Het bloed uit Holland was voor hen een delicatesse zullen we maar zeggen. Ik was dus behoorlijk gestoken, maar ja je bent op zendingsreis. Na de dagen van bediening was het tijd om terug te reizen, alleen nu met een trein. Zeven uur in een Indiase trein is een hele beleving. Je kan zitten of erbij gaan liggen, dit kan gewoon in India, zie de foto's.

In Cochin aangekomen heb ik nog een overnachting gehad en vroeg in de morgen naar de luchthaven met de taxi gegaan. Na een aantal vluchten van Cochin naar Dubai en van Dubai naar Amsterdam, Schiphol waar Marja mijn lieve vrouw mij al op stond te wachten en daarna naar huis.

Het was niet een makkelijke reis omdat de strijd al vooraf bezig was over mijn visum, maar als God wil dat we ergens naar toe moeten gaan, zullen we er ook komen en zonder strijd geen overwinning.Ik mocht tot zegen zijn en de Heere heeft mij gezegend.

Graag wil ik u allen bedanken voor uw liefde, de gebeden en waar het mogelijk was met financiële steun. Gods rijke zegen toe gebeden.

Uw broeder in Christus Jezus
Ruud Phaf

Print PDFImage 04

Foto's van de reis

Image 04

Image 02

Image 03

Image 03

Image 03
Nieuws van mijn laatste zendingsreizen.

Afrika reis - 2018
Afrika

De Heer heeft mij deze keer naar een christelijke lagere school gebracht met totaal 54 leerlingen. Lerares Sonja, had mij uitgenodigd, om iets te vertellen over Holland. Ze geeft les aan diverse groepjes op de school.

Meer
India reis - 2017
India

Evangelist Ruud Phaf mocht het evangelie van Jezus Christus delen, in een land waar velen nog steeds in diepe duisternis leven. Ik ben God dankbaar, dat pastor Lebo van The Lighthouse Ministries, mij had uitgenodigd om te komen.

Meer
Uganda reis - 2016
Pakistan

Broeder Frank, die daar woont en werkt voor de Heer, had mij uitgenodigd om te komen. De dagen van bediening waren in het zeer arm gedeelte, buiten de stad Kampala in de Kasenge slums. Een plaats van drugs, alcohol en gokken.

MeerCopyright © 2015 Stichting Streetlight Ministries, Utrecht - E-mail:info@streetlightministries.nl